Waarom de Ubambu Stand?

Staand werken met de Ubambu Stand  

Een mens is niet gemaakt om de hele dag stil te zitten. Helaas gebeurt het volgens ons nog veel te veel. Een mens zit namelijk gemiddeld bijna negen uur per dag! Door te lang achter je bureau te zitten kan je fysieke ongemakken ervaren. Men spreekt van KANS: Klachten Arm, Nek en/of Schouder. Geteld is dat zo'n 3.2 miljoen werkende Nederlanders hier last hebben. Met de huidige toename in thuiswerken zal dit alleen maar blijven stijgen. De oplossing voor dit probleem is staand werken met een sta bureau. Staand werken vermindert snel lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat je minder moe wordt. Dit blijkt uit onderzoeken van meerdere universiteiten.

Met de Ubambu Stand zal je energieniveau stijgen! Door een ergonomisch verantwoorde werkhouding aan te nemen zal je merkbaar verschil ondervinden. In het begin raden wij je aan om zoveel mogelijk dynamisch te werken, door gedurende dag af te wisselen tussen zittend en staand werken met ons sta bureau. Dit zal zorgen voor gewenning en eenmaal aan de gang wil je niet meer terug! De Ubambu Stand is erg geschikt om te gebruiken voor mensen die thuiswerken, maar ook op kantoor natuurlijk.

Duurzaam Bamboe materiaal
Door het gebruik van bamboe wordt het broeikaseffect en de klimaatverandering erg gereduceerd. Bamboe absorbeert namelijk broeikasgassen. De koolstofdioxide-uitstoot (CO2) van bamboe geeft 40% meer zuurstof in de atmosfeer af dan een gelijkwaardig soort hardhout.  


Makkelijk verstelbaar en betaalbaar
De Ubambu Stand wordt verkocht in een generieke maat die precies groot genoeg is om je toetsenbord en muis op te plaatsen. Ubambu is bruikbaar voor alle lichaamslengtes doordat het product makkelijk verstelbaar is in hoogte. Ubambu zorgt ervoor dat de werkplek op een betaalbare manier kan worden omgetoverd tot een ecologische en ergonomische werkplek voor iemand die wilt thuiswerken of op kantoor!
Kijk Tip! 
Mocht je willen weten hoe slecht zitten nou echt voor je is? Kijk dan de interessante video van Ted Ed wat er nou daadwerkelijk gebeurt met je lichaam als je de hele dag zit. Pas wel op, want na het kijken van dit filmpje durf je niet meer zittend te werken…