FAQ

Vragen over het product

Waar is de Ubambu Stand van gemaakt?

De naam zegt het al. De Ubambu Stand is gemaakt van het sterke en ecologisch verantwoorde product bamboe (100%). Door het gebruik van bamboe wordt het broeikaseffect en de klimaatverandering erg gereduceerd, bamboe absorbeert namelijk effectief broeikasgassen.

Hoe zet ik de Ubambu Stand in elkaar?

De Ubambu Stand is makkelijk en snel in elkaar te zetten. Het product bestaat simpelweg uit vier onderdelen. Een achterstuk die je in het hoofdonderdeel schuift en twee planken die je op verschillende hoogtes kan verstellen.

Zijn er verschillende maten van de Ubambu Stand?

Wij hebben (op dit moment) een generieke maat. Zo ontworpen dat er precies een toetsenbord op past met een muis ernaast. Genoeg ruimte om te werken dus!

Waar kan ik de Ubambu Stand gebruiken?

Dit kan op elk(e) bureau/tafel die je thuis of op werk hebt. Maar natuurlijk kan dit ook op flexplekken, in de metro, op het voetbalveld, overal eigenlijk!

Moet ik dan de hele tijd staand werken?

Nee zeker niet. Wij raden aan om het af te wisselen. Neem je tijd en wen aan de houding van staand werken. Probeer het zo veel mogelijk af te wisselen met zitten, dus dynamisch werken!

Hoe vervoer ik de Ubambu Stand?

Je kunt de Ubambu Stand makkelijk meenemen in een tas. Wij zijn druk bezig met het ontwerpen van een bijpassende draagtas, zodat je de Ubambu Stand gemakkelijk overal naartoe kunt meenemen.

 

Vragen over het bestellen van de Ubambu Stand

Wat is de levertijd van de Ubambu Stand?

De levertijd is tussen de 3-5 werkdagen en zal bezorgd worden door verschillende vervoerders: GLS. Dit heeft te maken dat de klant ook servicepunten kan kiezen.

Gezien de huidige drukte kan het helaas iets langer duren... Als de Ubambu Stand eenmaal bij je binnen is, dan wil je echt niet meer zonder!

Kan ik mijn shipping adres wijzigen?

Stuur a.u.b. een mail naar info@ubambu.nl. Dan gaan wij ons best voor je doen! Dit ligt aan de orderstatus.

Hoe cancel ik mijn order?

Als de Ubambu Stand nog niet verstuurd is, dan kan je het cancelen. Dit kan je doen door een mail te sturen naar info@ubambu.nl. Daar helpen we je graag verder.

Wat als mijn Ubambu beschadigd aankomt?

Dit is iets wat wij zeker niet willen! Iedereen hoort een top Ubambu Stand te krijgen. Mocht er schade zijn, gelieve hier foto’s van te nemen en te mailen naar info@ubambu.nl.

 

Verzenden & Retour

Wat is de Ubambu retour policy?

Je hebt recht op het terug sturen van de Ubambu als het via onze erkende kanalen is gekocht. Voor een volledige refund of wissel van een nieuw product moet het product binnen 14 dagen worden geretourneerd. Het product moet volledig zijn en er mogen geen gebruikerssporen op zitten.

Hoe werkt het met de retour kosten?

Als je het product wilt retourneren, dan ben je zelf verantwoordelijk voor de retourkosten. Op het moment dat de Ubambu terug bij ons is, zullen wij het proces in gang zetten om zo snel mogelijk je refund te geven. Graag willen wij je erop attenderen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de eerder gemaakte shipping kosten.

 

Verzorgen van de Ubambu Stand

Hoe maak ik de Ubambu Stand schoon?

De Ubambu Stand is makkelijk af te nemen met een vochtig doekje, dan is die zo schoon! Pas wel op met schoonmaakmiddelen en warme drankjes. Dit is niet goed voor de lak.